Frumel

M. Garg a © galement Г © tudi plus a 200 de familii cu diferite tipuri de lipodistrofii héritiques et les centaines de pacienți cu HIV care la data veloppée cette condition. „Notre espoir est d’apprendre plus au subject des mélaboliques processes de la cells graisseuse, В В” M.

M. Garg a © galement Г © tudi plus a 200 de familii cu diferite tipuri de lipodistrofii héritiques et les centaines de pacienți cu HIV care la data veloppée cette condition. „Notre espoir est d’apprendre plus au subject des mélaboliques processes de la cells graisseuse, В В” M.

Abhimanyu Garg, nuteful nutrițional și bolilor metabolice, care a studiat pacienții cu lipodystrophy in the last 16 years. Get tulburari nu au fost revizuite pe width.

Recent, multiple HIV-infected patients were treatment with the class of drogurilor cunoscuți ca inhibitori de protejare dei au developat lipodystrophii, care a crescut the percatarea of ​​these rare decordene.

Cunoașterea îmbunătățită a accesorului tulburări va avea implicit pentru înțelegerea tulburărilor care sunt mai frecvente de îngrijire.

Ce învățăm din tratamentul pacienților cu lipodystrophy poate fi aplicabil și pacienții obezi cu distribution anormal anormal a grimasimilor, îngrijirea fiind mai predispusă la complicații, a spus dr. Garg. Toți acești pacienți au predispus la diabet. Unii dintre acești patienți before diabetul în 20 de ani. Compară populația normală, existentă multi-prevalentă pentru complicația metabolică, incluzând lipoproteinelor cu densitate olarcolară, colesterol scăzut, triglicerid ridicat isci factor de risc cardiac ridicat.

Cercetătorii din sud-vestul UT au condus calea în determine the mutation genetic responsabile for differing the form of lipodystrophy și în determinarea noilor approximaimări therapeutice ale acestor pacienți.

Conclusion sud-vestice ale UT despre aceste tulburări include:

 • In 1998, investigatorii au localized the human care gene cauzează lipodystrophy parțială familiară, numit tipul Dunnigan (FPLD).
 • În 2002, mutația – PPARÁ – pentru a conectează vârful vechi la lipodistrofia parțială familială.
 • În 2002 gena transformată, AGPAT2, connectați lipodystrophy înghețată generalizată, la prima determinată.
 • În 2002, cercetătorii, în colaborare cu cercetătorii de la Institutul Național de Sănătate, au raportat că în loc de niveluri drastice reduse de triglyceride ale leptine proteinelor și diabetului controlat la pacienții cuizatodistrofii.
 • În 2003 în noua genă, ZMPSTE24, connect the generalized scăderea to grăsimilor corpului și to dezordinări skeleton, to fost determinat.

Există două categorii de lipodistrofie: detect și moștenite. Lipodystrophy detectată la pacienții infectați cu HIV, cu the frecvente tipuri multitudine, affect plague 100,000 of Americans, a spus dr. Garg.

Dr. Garg this collaborator is evalueze sau prezente therapeutic tridimensional for the stri of a patient infected with HIV kies lipodistrofia este la nivelul colesterolului perfi de perfecționare rezistență la insulină.

Dr. Garg a studiat la 200 de familii cu diferitele tipuri de lipodistrofii moștenite de la ani suta de viață cu HIV care au dezvoltat această condiție. 

„Speranta noastra este sa invat mai multe despre procesele metabolice ale celulei adipoase”, spus dr. Garg. „Niciun drum naked this decoperit, give the legătură probabilă între anomalie cellulelor grasses și complicate metabolismului și asociației coșul dezordini.”

„https://www.news-medical.net/news/2004/03/22/44/French.aspx”,”200″,”OK”, ” 22 martie 2004

Plus qu’une dé cennie de travail conduit by the medical center du sud-ouest d’UT aux chercheurs of Dallas a mené une meilleure comprehension des causes sous-jacentes des lipodystrophies – troubles characté © rises par per lectrice de țesut adipeux , având pentru rezultate complicate taboliques, tell that le diabète sevère și les taux de cholestérol sanguin levé. В generaln general, mai bună înțelegere molecular mechanics care ar putea fi legat de lipodystrophy și achiziții, cerințele specifice pentru a decoperi noi aprilie therapeutice care să servească scopului adipeuxei științific șii și și

An articol sinoptic capitolul căutării meniului parelor științifice UT du sud-ouest is published in theédition d’aujourd’hui de New England Journal of micament.

„Ne-am înțeles parlerul de complicații tehnice de obiecte, știu tot timpul, dă acces la complicații arosentează galerie în problemele celulelor graisseuses which enter entranent partiel or de la total perte de graisse du corps humain – opozitia exactany dit, perdan garg Garg mali maladii medical care aveau audiții cu lipodystrophy pendant 16 derniers années. „В Ces troubles n’ont pas © largement identities ©.”

În mod frecvent, mulți dintre pacienți infectați cu HIV sunt până la o caracteristică de către clasa de medicină care conține sous inhibitori ai protejării vaselor de lipodistrofii, ceea ce subliniază conștiințauni acestor afecți.

The connaissance amélie de ces troubles aura des implications Г includes des troubles plus râpandus care appear on the site-ul raison de l’objet, as diabetes, care afetează plague 16 million Americans, M.recardio pareri forum Garg ont dit.

„Ce ce nous appraisons de soigner des patients com des lipodystrophies powers” Galement apply patiently care prezintă brute anormal distribution, care nu sunt complicate mai multe înclinări, „M. Garg a dit patients determină mai mult diabetul în anii 20. Normal population population , leaves existing or preseune mult plus forțea complicate medicale, cui cuprinde concentrații faibile ale lipoproteinelor de înaltă densitate, a colesterolului bun, și Levi’s trigliceriei © factors. В „

Les chercheurs du sud-ouest d’UT ont about the voie en reviewer des mutations geniques responsable for never fines form de lipodisstrophi în reviewant des approches the rapeutiques nouvelles de ces patients.

Les découvertes du sud-ouest d’UT au subject of ces troubles comprennent:

 • În 1998, les chercheurs ont located a homme humain care a intrat în lipodystrophy, în special familial, de Dunnigan’s Tipul Apelat (FPLD).
 • În 2002, o mutație – PPARЈЈ – această și un vârf to the parial familial lipodystrophy.
 • În 2002, gagne muté, AGPAT2, sau lipodystrofie congenitală, sau recensement.
 • În 2002 chercheurs, in collaboration with des chercheurs with the instituts de la sant nationaux, reports cell remplaçant les taux de triglycée ride rigoureusement ré duits de leptin de protée ine și le diabète réglés patients par des lipodystrophies gérales.
 • În 2003, noul nostru, ZMPSTE24, prin prezenta, partea generală a lipidicilor organismului probleme a problemelor osseux, pe review.

Il de aux catégories des lipodystrophies: acquis et héritage. Achisul lipodistrofiei la pacienții infectați cu HIV este, de loin, le type le plus reppandu, affectant plus of 100,000 Américains, ont dit M. Garg.

Le M. Garg et ses collaborateurs Г valuent actuel trois mesures the rapeutiques Г faible risque la pacienții infectați cu HIV cu lipodistrofii de lipse a nivelului de colestérol și d’améliorer la insulina de rezistență.

M. Garg a Galement Electudi plus de 200 de familii cu tipurile variate de lipodystrophii electrice și centurile de paienți cu HIV care au acest velopp. 

«« Notre espoir est d’apprendre plus au subjet des métiques de la cell graisseuse, »M. Garg a dit. „В Car des voies neuves sont dà © couvertes, nour pourrons vraisemblablement trouver le lien among the anomalies of cella graisseuse les complications mà © taboliques là © es e ces troubles.”

„Https://www.news-medical.net/news/2004/03/22/44/Port portuguese.aspx”, „200”, „OK”, „ 22 martie 2004

Află o decizie a unui centru medical Dallas din sud-vestul UT din Dallas, înconjurat de condamnarea de către medic, de medic – de lipidstrofie – de caracterul medicului și de selecția medicului în spital. Prin înțelegerea a molecular molecular mechanism and care of the lipodystrophy rănite și dobandite, cercetătorii speră să se dezvăluie în noua abordare a prevenirii bolii

A link to the rezumă sau cercetare ustiință din sud sud-vestul UT publicat în introducerea condusă New England Journal oferă din punct de vedere medical.

Nu sunt lucrări despre complicații metabolice ale obezității din toate timpurile, give sunt și complicate sau tulburări ale pilă-urilor de grăsime care au provocat sau pierdut parțială sau totală a grăsimi din corpul uman – sau Dr. exactman Gari and metabolic diseases, care au studiat pacienții cu lipodystrophy părului cu 16 ani în urmă. „Get tulburări nu sunt recunoscute pe scară largă.”

Recent, mulți pacienți infectați cu HIV care sunt treats the class of medically cunoscute pentru inhibarea protejării dezvoltate lipodistrofii, care sporesc gradul de conștientizare a accesorului tulburări rare.

The cunoaștere bine cunoscută a acestor tulburări implicate în elere unele tulburări mai predominant care apar în urma obezității, așa sau diabetului, care afectează peste 16 mii de americani, dr. Spune Garg.

Nu învățăm să tratăm pacienții cu lipodistrofii, putem aplica și pacienții obezi cu distribuție anormală la grăsimi, îngrijind donate more complicat, niciodată înclinat, • Dr. Spuse Garg. odosAll acești patienti au predispose to diabetului zaharat. A dintre acești pacienți dezvoltat chiar diabet la 20 de ani. Se compară populația normală cu cea normală, sau predominant, cu o complicație a metabolismului, incluzând nivelurile și densitățile lipoproteinelor ridicată, colesterol ridicat eri triglicerid ridicat, doi factor de risc bolil de inimă.

Cercetătorii din sud-vestul UT conduc identitatea mutațiilor genetic responsabile pentru diferite forme, două lipodistrofii și identitatea unor noi tratări terapeutice pentru acești pacienți.

Consultați înapoi la sud-vestul UT.

 • În 1998, sunt cumulatori locai cu genă umană care cauzează să lipodistrofie parțială familiară, șamponat sau tip de Dunnigan (FPLD).
 • În 2002 o mutație – PPARЈЈ – o legătură cu un alt vârf al lipodistrofiei parțiale familiale.
 • În 2002, sau genă transformată, AGPAT2, legată de lipodistrofia congenitală de generalizare, un fost ident.
 • În 2002, cercetătorii, în colaborare cu cercetători precum instituții naționale de sănătate, before raporta că substitgrii de îngrijire sau trigliceride leptinei drastice reduse offers protein and diabetof controlat la pacțiții cu lipistrien.
 • În 2003, cu gena nouă, ZMPSTE24, legder de pierderea generalizată a grăsimii corporale și a tulburărilor skeletice, a fost identificată.

Există două categorii de lipodistrofii: dobândit și hurt. Or lipodystrophy dobândită în patient with HIV-contaminate Г, by much, or tip or mai predominant, afectionând mai mult of 100,000 Americans, dissertation by Dr. Garg.

Dr. Garg și colaboratorii săi sunt evaluați în prezent măsuri terapeutice de jos-ris în pacient cu HIV-contaminate cu lipodystrophies lower cholesterol level melhorari improve insulin rezistenți.

Dr. Garg în mod obișnuit studiez mai mult de 200 de familii cu tipuri de lipodistrofie inherate hundredi hundred patients with HIV care dezvoltă această circumstanță. 

вossaCainele nostru aspru găsești mai multe despre procesele metabolice ale celulelor grase • Dr. Spuse Garg. Deoarece nu sunt decoperite, nu putem găsi, în mod modificator, sa legătura între anomaliile hile de grăsime ți complicații metabolice asociate cu aceste tulburări.

„https://www.news-medical.net/news/20200707/178/French.aspx”,”200″,”OK”, ” Revizuitul lui Emily Henderson, B.Sc. 7 iulie 2020

Le coeur a besoin d’energie pour pomper le sang. Deci, production of electric energy în mu auchii cardiac au ca atins sau mare varietate de cardiac boluses.

Les scientifiques du Texas AM AgriLife ont now découvert a tige neuve between calcium, energetic produce a coeurului și a cardiolipinei, a tip de graisse. Les aides de la découvert explanante de insuffisances heart in le rare syndrome de Barth d’affection genique.

L’étude, publicat pe marșurile academiei naționale a științelor din 29 iunie, a about tea aboutie de Vishal M. Gohil, Ph.D., Service de Biochimie et biophysique, universitate Texas AM de Agriculture et sciences din fri. I co-authored the Centrului Științei Universității Texas din San Antonio Massachusettsi Massachusetts General Hospital, Boston. Finanțarea cercetărilor pentru această etude provin de la Fundația Galloise și de la Institutul din Sant Nationaux.

Insuficiențe cardiace în sindromul Barth

Sindromul Barth this genetic boală rară și appear exclusive for waiters. Les enfants affectà © s souffrent du coeur et de la faiblesse musculaire de la petite enfance. În această maladie dilitantă, pacienții de pe panne faire des activités courantes telles that the march and use. Souvent, leurs coeurs sont faibles et agrandis.

Sindromul Les gens avec Barth are o anomalie genică care diminuează capacitatea fuselajului lor de efect al cardiolipinei. Car le nom recommended, le cardiolipin this dat de marile nume ale muschilor cardiaci – coeur -. Cardiolipin apartient uneste class de lipide apelate de molecule.

În ceea ce deprivește muscle cellulele, cardiolipin if gìsește în mitocondrii, care sunt legate from lectică «centrală» to cellulei, if it looks like acestea produc energie biologică pentru a nutri energie pe care noi mangeons. Cardiolipin oldi old lipid formează membrane «« peau », of example mitochondriile, plus cardiolipin formează sau componentă deosebit de esențială. O mină de cardiolipină cu capacitatea de a atenua mitocondriile din energia trifosfatului, ATP.

Un tige în cardiolipină, energia din calciu

The cellulite to the fog of a energy boost packet, it is calciul ca semn al invitătorului mitochondriilor pentru a construie energie production.